View
project
Laat ons je meenemen in een betere ervaring.

Your reliable design & development partner

Stijn ten Böhmer

In principe komt niemand naar jouw website om vermaakt te worden. Ze hebben vragen waarvan ze denken dat jij ze kunt beantwoorden. De inhoud beantwoordt vragen, Webdesign gaat dus niet alleen over het maken van mooie lay-outs. Het gaat om de marketinguitdaging achter het bedrijf en hun product of dienst.

Mathijs Halsema

We werken samen met geweldige klanten over de hele wereld om doordachte en doelgerichte websites te maken. We houden van wat we doen en we doen waar onze klanten van houden. En dat is het maken van een moment tot een blijvende overdraagbare herinnering. We houden ervan om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en vernieuwende ideeën de wereld in te brengen.

Het verhaal
waarmee het begonnen is

A tale for your coffee break

Tijdens onze studies kwamen wij erachter dat wij ons creatieve ei niet helemaal kwijt konden. Met een achtergrond in de communicatietechnologieën en technisch processen vonden wij het een goed idee om onze eigen business te starten. Voor wat begon als een hobby, is uitgegroeid naar iets waar we ontzettend trots op mogen zijn.

Lees ons verhaal
Waardes waar
wij veel aan hechten

Values I go through

Wijk af van de trend

Echt succes en geluk komt voort uit authentiek jezelf zijn. Je blijft trouw aan je waarden – Een van de beste dingen van altijd jezelf zijn, is dat je het leven leidt zoals alleen jij dat wil en ziet. Er zijn geen vage lijnen over wat je niet of wel moet doen en dat is het mooie.

People, Planet, Profit, Passion

De vier P's, dat is waar wij het voor doen. Bij ons staat de mens en zijn verhaal centraal. Wij geloven in een betere wereld. Met al onze werkzaamheden willen wij hierbij aan bijdragen. Dit gaat natuurlijk niet zonder passie, dat is onze drijfveer.

Less is more

''Fantastisch design zonder functionaliteit is als een schip zonder horizon''. Bij ons ligt de focus op het overbrengen van jouw verhaal of het behalen van een specifiek doel. Dit realiseren wij door middel van grondig onderzoek en onze kick-ass designs.

Communicatie is key

Communicatie is belangrijk in elke relatie omdat het je in staat stelt om gevoelens, meningen en verwachtingen effectief te delen. Kortom is communicatie onmisbaar om doelen te behalen.